Du er her: forsiden - hvad kan vi

 

Hvad kan vi tilbyde

Dejligt bryllup

Mobildiskotek 2alike er meget langt fra hårdtslående bas, blændende lys i røgfyldte omgivelser. Vores filosofi omkring diskoteksunderholdning, handler om at frembringe den helt rigtige stemning, skræddersyet til det pågældende publikum, tilvejebragt ved hjælp af den helt rigtige musik, lækker lyd og lys samt dj's med stor erfaring. Vi ønsker ikke at være festens midtpunkt, men vil fokuserer på at skabe de helt rigtige rammer således, at festen bliver en uforglemmelig og mindeværdig begivenhed.

Igennem årene har vi fokuseret på "servicering" af det modne publikum, hvilket også betyder, at arrangementer som runde fødselsdage (30-40 års), bryllupper og firmafester er vores helt unikke ekspertise.

Vi er sat i verden for at opfylde de behov, som festens arrangør måtte have, og vi forsøger efter bedste evne at opfylde disse på en spændende og anderledes måde.

Husk at mobildiskotek 2alike IKKE er manuel jukebox. Udover vores mangeårige erfaring med spillejobs, som kommer dig til gode hver gang, kan vi tilbyde en komplet samling af musik, pt. ca. 20.000 numre, som stort set tilfredsstiller alle.

Det betyder også, at du og dine gæster kan få opfyldt lige det I ønsker at hører - Vi kender både de nye og de ældre hits og er ikke bange for at spille dem.

Vi spiller bestemt ikke de samme 5 radiohits om og om igen, men tilbyder altid en bred musikalsk cocktail sammensat ud fra dig og dine gæsternes ønsker og alder.

KPMG fest på Buddha Bar

Derudover lægger vi stor vægt på, at du og dine gæster altid får en god og positiv oplevelse. Vores opstillinger af lys og lyd er skræddersyet til dit arrangementet og dine forventninger.

Til vores lyd- og lysanlæg anvender vi kun anerkendte kvalitetsprodukter såsom f.eks. Dynacord, Pioneer & Martin.

Vi har tidligere spillet til byfester, bryllupper, 30 - 50 års fødselsdage, firmafester, temafester o.m.a.

Det er også blevet til lys- og lydopsætninger ved boksestævner, modeshows samt idrætsarrangementer.

Det behøver ikke altid at være fest og farver. Har du brug for konferenceanlæg, storskærm, scenebelysning eller en kombination med diskotek står vi selvfølgelig også her til rådighed.

Bemærk venligst, at vi ikke tilbyder udlejning af audio/video, lyd- og lysudstyr uden bemanding.

Vi kan også tilbyde dig KARAOKE, kontakt os for yderligere information.

Over 20 års erfaring forpligter

og det mener vi bogstaveligt!!

  • Mobildiskotek og DJs til enhver lejlighed.
  • Lyd og lys i særklasse.
  • Et af Danmarks mest erfarende mobildiskoteker
   - Hvem kan sige at de har kørt mobildiskotek i over 20 år.

  Specialister i bryllupper og firmafester!

Kontakt

QN Experience | 2alike.dk
Hørhaven 16
2750 Ballerup
Tlf.: 20 97 88 04
info@2alike.dk

CVR-nr.: 21 89 37 49